Page 1 of 1

trouble getting on forum

Posted: Mon Jun 13, 2011 10:59 pm
by silver
Has anyone else had trouble getting on forum. This is first time i have been able to access it in almost a week......john.
:((

Posted: Tue Jun 14, 2011 8:11 am
by dontcatchmuch
i havent personaly but i think others have from reading an earlyer post
cheers steve

RE:

Posted: Tue Jun 14, 2011 10:20 am
by mrix
Hello, if you can give me some details I maybe able to help?
Are you getting page errors ?
Warnings ?
Please explain what happens when you try to login?
Thanks
mrix

Posted: Tue Jun 14, 2011 11:01 am
by flattiefanatic
Even better take a screen shot if you get the error again? then we might be able to help ;)

Posted: Tue Jun 14, 2011 4:15 pm
by silver
hi, when i try to get on forum a message came up saying couldnt connect to server. It has happened once before,it was like that for about a week ,then all of a sudden it allowed me on. I logged on last wednesday for the quiz, i entered the chat room, then went of for five minutes, when i tried to go back on the above message came up. I was trying every day since then, but it was yesterday before i could access the site.......john

Posted: Tue Jun 14, 2011 7:21 pm
by buster175
Who is your internet provider? which browser do you use? I found if i tried to log on at work using aol i had a similar problem

Posted: Wed Jun 15, 2011 4:45 pm
by silver
hi, buster bt is provider and google chrome ......john

Posted: Thu Jun 16, 2011 2:34 pm
by flattiefanatic
Clear your cookies folder maybe?