do u have to use rigs

Please post all your Tips and tricks here.
Post Reply
gunsnroses
Member
Member
Posts: 54
Joined: Sun Dec 09, 2007 12:00 am
Location: laoise ireland

do u have to use rigs

Post by gunsnroses »

just woundering do u have to use a rig when fishing or can u just use a weight and a hook or does it not work :-/ :-/ :-/






im always confused >:) >:)



slipperyeel
Regular
Regular
Posts: 356
Joined: Tue Jun 03, 2008 12:00 am
Location: East Yorkshire (withernsea) Peddle Power

Post by slipperyeel »

i would say to make some rigs and just add a clip to your leader for easy rig changing, but yes you can just add a lead and hook length but may tangle up alot.

this is a pick of of how i have my rigs set up and the clip i use for quickly changing my rigs.

Image

hope this might answer you question.

Carl.

thebiga
Member
Member
Posts: 45
Joined: Mon Jun 02, 2008 12:00 am
Location: northeast

Post by thebiga »

i used to think the same way as you i now make my own rigs i still buy few odd one or two but if you make your own you can make them to your own spec

Post Reply